VARKKI uus sügis-talvine kollektsioon “Hetke lummuses”

VARKKI uus sügis-talvine kollektsioon “Hetke lummuses” on enim inspiratsiooni ammutanud klassikalisest muusikast. Disainer Jaana Varkki sõnul kuulas ta rõivaid luues palju näiteks Arvo Pärdi loomingut. “Kaunis meloodia, erinevad rütmid ja põnevad kontrastid mõjutasid minu kanga- ja lõikevalikuid. Usun, et muusikalummuses tekkinud meeleolud kandusid edasi ka valminud kollektsiooni.”

Uus kollektsioon on põhivärvidelt külm hõbedane hall ja asfaltitooni must, mida täiendavad erksad punased ning kollased toonid. Olulised on erinevad ruudud – pehmed,
mahulised, struktuursed ja värvilised.

Rõivad on avarama joonega, andes kandjale võimaluse miksida tooteid kitsamate siluettidega. Kollektsioonist leiab naiselikke pluuse, sirgelõikelisi pükse, taljet rõhutavaid pilkupüüdvaid kleite ja seelikuid, avara joonega sügiseseid mantleid ja põnevaid keepe.